Wanneer een life coach inschakelen ?

Als de ouders de stap gezet hebben om met een coach voor hun kind aan de slag te gaan, komt dikwijls ook de vraag van de ouders om zelf gecoacht te worden. Veelal om de denk -en werkwijze van hun kind te kunnen volgen. Om zo een sterkere relatie op te bouwen.

Als lifecoach kan ik je helpen om het veranderingsproces bij te sturen. Ik help je je doelstellingen te bereiken. Als coach maak ik een stappenplan met enkele doelstellingen en het is aan jou om veranderingen te maken , met de nodige assistentie natuurlijk.
Uiteindelijk doe je alles zelf ! Een life coach stuur je in de juiste richting.
Als je meer nood hebt om je problemen te bespreken kan je een psycholoog misschien meer voor je betekenen.
Life coaching concentreert zich op de kwaliteit en vormgeving van het leven, op alle gebieden. Het gezinsleven, werk, vrienden …..
Dit draait om de drie kernvragen : wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik ?

Ik heb een nononse aanpak, ben recht voor de raap maar altijd respectvol. Het is belangrijk om de mensen niet te veroordelen of te kwetsen. Ik hou ervan mensen te zien groeien in hun ontwikkeling. Door omstandigheden heb ik mijn carrière een nieuwe wending gegeven en gekozen voor datgene wat ik echt graag doe namelijk mensen helpen en zien groeien. Tevens heb ik heel wat opleidingen gevolgd in persoonlijke groei, mensenkennis en coachen.

Dromen blijven nastreven
Het verleden heeft je gevormd tot de persoon die je nu bent, daar kan je niets meer aan veranderen. Vandaag ben je ook niet dezelfde persoon als gisteren en morgen zal je ook anders zijn. De toekomst ligt voor je en het is de weg ernaar toe waar ik kan bijsturen en coachen.
Ik raad iedereen aan om zijn dromen te blijven nastreven. Ik heb het ook gedaan en haal er veel voldoening uit.