Ik ben Betty :

Ik heb altijd de droom gehad een eigen praktijk te starten. Een praktijk waar ik mensen kan begeleiden met hulpvragen, zodat ze terug in hun eigen kracht komen te staan. Door een carrière switch en talloze opleidingen kan ik deze droom nu waarmaken en mijn passie doorgeven.

Als kinder/jeugdcoach kijk ik op een positieve manier naar de kinderen, ouders en het opvoeden. Ik werk vanuit een huiselijke en vertrouwelijke sfeer.

In onze jachtige maatschappij zie ik dat er veel mensen moeite hebben om op te komen voor ‘zichzelf’. We maken allemaal gebeurtenissen mee die ons vormen ‘’misvormen‘’, zo ontstaat een breuk tussen ons denken, voelen en handelen.

Als professionele carrièrecoach zie ik veel mensen die moeite hebben met het vele moeten. Zo geraken mensen uit hun evenwicht. Ook kinderen hebben het daar moeilijk mee en dan wordt hun gedrag dikwijls als ‘storend’ bestempeld of krijgen ze een etiket opgeplakt.

Daarin wil ik helpen, om kinderen zelfzekerder te maken, overtuigd van hun kwaliteiten en hun kunnen om zo sterker in hun wereld te staan. Om vanuit het kind te kunnen groeien naar een sterke volwassene.

Het mooiste aan mijn werk is wanneer een kind trots is op zichzelf op het einde van het traject. Weggaat met een koffer vol tools om sterker te zijn en kan groeien door kleine stapjes vooruit te zetten.

Vanzelfsprekend heb ik beroepsgeheim. Dit betekent dat de vertrouwelijke informatie alleen wordt doorgegeven aan derden ( dokters, leerkracht …..)met jullie toestemming en de toestemming van het kind.