Kennismakingsgesprek :

Het kennismakingsgesprek is gratis. U kunt mij bellen of mailen om een afspraak te maken. We bespreken kort de vraag en kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Als er wederzijds een klik is, volgt een intakegesprek.

Intakegesprek :

Het intakegesprek is een uitgebreid gesprek waarin jullie de ruimte krijgen om te vertellen wat het probleem is en vragen te stellen. We kijken naar de thema’s die er spelen, we kijken naar wat de gewenste situatie zou zijn. De hulpvraag van uw kind bepaalt het startpunt. Dit gesprek verloopt meestal met de ouders alleen.

Coaching :

De duur van het traject kan verschillend zijn omdat elk kind uniek is en elke situatie anders. Tijdens het coachen zal ik de talenten en kwaliteiten van uw kind naar boven brengen. We kijken samen naar de behoeftes van uw kind en wat het te leren heeft. We oefenen met verschillende werkvormen en deze stem ik af op de interesses en leeftijd van het kind.
Vertrouwen, veiligheid, respect en plezier zijn de waarden in mijn praktijk!

Eindgesprek :

Er is begeleiding totdat het kind weer zelf verder kan en voldoende vertrouwen heeft. De laatste sessie wordt samen met het kind op een leuke manier afgesloten en er zal een eindgesprek met de ouders plaatsvinden. Daarin bespreken we de huidige situatie en de evolutie van het traject. We kijken samen of jullie als ouders met de praktische tips verder kunnen.